We gaan terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf...

Verandering van bewustzijn en zelfzorg, reiniging van lichaam en geest is de weg terug naar gezondheid. Als het lichaam en de geest weer optimaal functioneren zul je ontdekken dat een goede gezondheid werkelijk de grootste schat is. Laten we vandaag beginnen...

LAAT VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN MEDICIJN UW VOEDING (Hippocrates)

dinsdag 3 maart 2015

Tips bij voetschimmel en zwemmersexceem

DIY anti schimmel crème: meng een eetlepel extra vergin kokosolie met een eetlepel bicarbonaat, een theelepel magnesium en twee druppeltjes tea tree olie. Maak er een mooie gladde crème van en smeer dit op de aangedane plek. Ook dit herhaal je meerdere keren per dag gedurende een week. Eventueel kun je nog losse bicarbonaat in je schoenen of sokken strooien.
Als laatste tip…neem een voetenbad met Regenesis magnesium badkristallen met daar eventueel een druppeltje tea tree olie aan toegevoegd. Na het voetenbad kun je eveneens poederen met bicarbonaat. Met deze volledig natuurlijke remedies duurt het misschien ietsje langer voordat de klachten verdwenen zijn maar is na een paar dagen net zo effectief en je gebruikt geen onnatuurlijke middelen. Voor ons een absolute must!!


Spray Regenesis magnesiumolie op de aangedane plek en strooi dan wat bicarbonaat (baking soda) als poeder tussen de tenen/ op de voet en in de sok. Eventueel kun je door de bicarbonaat een druppeltje tea tree olie doen (werkt schimmeldodend). Herhaal dit twee maal daags gedurende een week, je zult zien dat het als sneeuw voor de zon verdwijnt. Natrium Bicarbonaat is bij ons verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten