We gaan terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf...

Verandering van bewustzijn en zelfzorg, reiniging van lichaam en geest is de weg terug naar gezondheid. Als het lichaam en de geest weer optimaal functioneren zul je ontdekken dat een goede gezondheid werkelijk de grootste schat is. Laten we vandaag beginnen...

LAAT VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN MEDICIJN UW VOEDING (Hippocrates)

woensdag 25 februari 2015

Kanker genezen

Nu dan eindelijk onderzoeken zijn begonnen gaan we u nu al de volledige manier van genezen op papier zetten om kanker te kunnen aanpakken. De manier om kanker te genezen die hier wordt beschreven is al ruim 6 jaar oud. Tot nu toe is iedereen genezen. Vooral vrouwen met borstkanker en mannen met prostaatkanker hebben hier veel baat bij. Maar zoals reeds eerder gezegd: je hebt kanker en het orgaan waar de kanker zich uit, doet niets ter zaken. Niet uw orgaan heeft kanker! U heeft kanker!
Uw manier van leven breekt u op en dat resulteert in een strijd op leven en dood. Dikwijls overwint de kanker maar dat kan nu tot het verleden behoren! Indien u voor de gemakkelijke manier kiest, is zonder alkalisch dieet, vergeet het. Bestel uw kist alvast! Zonder dieet zal de kanker niet volledig verdwijnen! Mensen die willen genezen doen exact wat er moet gebeuren. Het dieet dat u moet volgen is 80% alkalisch en 20% zuur. De punten zijn erbij gegeven.

BENODIGDHEDEN:
1: maagzout
2: esdoornsiroop
3: pH test strips omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn
4: een pot kalium


BEREIDING:
Er zijn twee mogelijkheden die de werking niet beïnvloeden maar waarbij de smaak en de oplossing van de ingrediënten wordt beïnvloed.
a) Meng een theelepel maagzout en een theelepel esdoornsiroop in een kop bronwater op kamertemperatuur. Goed roeren totdat het zout is opgelost en opdrinken.
OF
b) neem een steelpannetje, schenk er een kop water in en meng daarbij een theelepel maagzout. Breng dat onder roeren op temperatuur zonder te KOKEN, totdat alle maagzout is opgelost.
Haal het van het vuur en doe er esdoornsiroop bij.
Roer het door elkaar en u kunt het direct gebruiken. Uw GENEESMIDDEL is klaar!

Gebruik onder geen beding een microgolfoven en ook geen kraantjeswater!

1) Drink deze bereiding 5 dagen lang 1 maal per dag! Gebruik het naar vrije keuze 2 uur voor of 2 uur na de maaltijd.
2) Test uw pH dikwijls genoeg. Test zowel urine als speeksel. De normale pH waarde ligt tussen 7,2 en 7,5. Als u begint kan ik u vertellen dat het bloed een lagere waarde heeft. Met een pH waarde van rondom 7,5 stoppen kankercellen met delen. U hebt de meest verschrikkelijke ziekte ter wereld gestopt.
Maar u wilt genezen.
De pH MOET omhoog. Alleen als de pH tussen 8,0 en 8,5 draait worden alle kankercellen in het lichaam zonder meer gedood. Dus is het aan te raden om uw pH naar de waarde tussen 8,0 en 8,5 te brengen maar voor niet langer dan 5 dagen. Daarna wordt het tijd om de pH te laten zakken.
3) Vanaf dag 6 mengt u 2 theelepels maagzout en 2 theelepels esdoornsiroop in een kop/glas water. Ook de volgende dag, dag 7, moet u dit nog doen. U zult deze beide dagen een paar dingen bemerken bij uzelf! Misschien bent u een beetje misselijk of u voelt zich een beetje gek terwijl ook uw stoelgang een gele of gelige kleur krijgt. Dat is te begrijpen. Er is in uw lichaam iets aan de hand. Uw kanker wordt afgemaakt en dat is maar goed ook. Dag 7 zullen er nog andere 'gevoelens' bijkomen. We noemen het zuurstofeuforie. Uw lippen tintelen en sommige mensen hebben last van een lichte hoofdpijn! Alles is bekend. Paniekeer niet! het hoort erbij.
4) Vanaf dag 8 tot en met dag 11 moet u de beschreven mengeling 3 maal per dag gaan innemen. 's Morgens, 's middags en 's avonds. Nu is ook de tijd gekomen om de kalium in te nemen. Door de grote hoeveelheid zuurstof die door uw lichaam wordt gejaagd voelt u zich energieloos. Kalium vangt het op en u kunt zelfs blijven werken. Vanaf dag 9 kunt u last krijgen van nachtzweten en dat kan een behoorlijke plas vormen. Best is van tevoren uw matras te beschermen!
Om u in te lichten wat u nu aan het doen bent. U bent bezig om uw pH tussen 8,0 en 8,5 te brengen en dat een paar dagen vol te houden om zoveel mogelijk kankercellen te doden! Indien u teveel last hebt van de bijeffecten zoals misselijkheid kunt u nog altijd terug gaan naar tweemaal per dag. Morgen en avond. Experimenteer en luister naar uw lichaam. Uw lichaam weet wat goed voor u is. De dokter zeker niet!
5) Op dag 12 als u ervan bent overtuigd bent dat u bent genezen stopt u met de maagzoutkuur. U kunt altijd weer opnieuw beginnen. Wanneer u ook maar wilt.
NOTERING:
Indien u zeker bent dat u geen kanker hebt en u wilt een kuur doen dan adviseren we u om 2 theelepels maagzout te gebruiken, 1 theelepel esdoornsiroop in 1 kop/glas water. En dit alles om uw pH tussen 7,2 en 7,5 te brengen. U hebt u niet meer dan 7 dagen nodig waarin u het medicijn maximaal 2 maal per dag gebruikt.

Bron: http://www.echtekrant.be/gezond/kankerkuur.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten