We gaan terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf...

Verandering van bewustzijn en zelfzorg, reiniging van lichaam en geest is de weg terug naar gezondheid. Als het lichaam en de geest weer optimaal functioneren zul je ontdekken dat een goede gezondheid werkelijk de grootste schat is. Laten we vandaag beginnen...

LAAT VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN MEDICIJN UW VOEDING (Hippocrates)

maandag 4 mei 2015

Gerstegras

Barley Grass | bewakers van de gezondheid

Mary Ruth, een gerenommeerd expert op het gebied "kanker", zei dat mensen die willen worden genezen van kanker, diabetes, artritis, obesitas, hart-en vaatziekten en tal van andere ziekten, moeten veranderen in een onorthodoxe behandelingen die natuurlijke voeding bevatten. Ook bleek dat gekookt voedsel de groei van kankercellen bevordert, waarbij ruwe minimaliseert de kankercellen.  
Inmiddels zijn deskundigen als ons in Duitsland dat de kanker volledig kan worden uitgehard op het lichaam en een versterkt immuunsysteem. Dr. Hans Nieper en professor Wagner van het Instituut voor Farmaceutische Biologie aan de Universiteit van München te zien in gerstgras een adequate oplossing. Zoals bekend, versterkt de regelmatige inname van gerstegraspoeder ons immuunsysteem en maakt het mogelijk om kankercellen te kunnen bestrijden.
Chlorofyl is kanker genezer en 10 keer effectiever dan chemo
Een studie van het International Journal of Cancer heeft dat bewezen chlorofyl in de vernietiging van kanker 10 keer effectiever was dan chemotherapie drugs zoals hydroxyurea. Chlorofyl kon de activiteit van het enzym "ribonucleotide reductase, korte RNR die nodig zijn voor celdeling van kankercellen is, bijna stilstaan. Andere studieresultaten van de Linus Pauling Institute Oregon State University de onmetelijke belang van groene plantaardige kleurstoffen zoals chlorofyl op de succesvolle strijd tegen kanker ziekten. Daarom chlorofyl doodt kanker duurzame en effectiever dan chemotherapie. ontgift chlorofyl en beschermt tegen kanker. 

Krebszellen_jomu
Close-up van kankercellen



Het lichaam produceert gemiddeld elke dag 5000 -10.000 kankercellen Een gezond lichaam met een sterk immuunsysteem kan deze kankercellen te kunnen bestrijden en te elimineren. Gerstegraspoeder geeft het lichaam alle vitale voedingsstoffen en gepaste vorm, teneinde de noodzakelijke immune cellen. De aanvullende chlorofyl opname de kwaliteit en kwantiteit van rode bloedcellen wordt verbeterd, zodat een chlorofyl inname wordt aanbevolen, bijvoorbeeld met behulp van groene bladgroenten en groene dranken zoals groene gerstegras smoothies. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten