We gaan terug naar de bron, terug naar de natuur, terug naar jezelf...

Verandering van bewustzijn en zelfzorg, reiniging van lichaam en geest is de weg terug naar gezondheid. Als het lichaam en de geest weer optimaal functioneren zul je ontdekken dat een goede gezondheid werkelijk de grootste schat is. Laten we vandaag beginnen...

LAAT VOEDING UW MEDICIJN ZIJN EN MEDICIJN UW VOEDING (Hippocrates)

dinsdag 28 april 2015

Rustgevend mengsel voor een voetbadje

DIY voetbad Recept op TidyMom.net

De meesten van ons zijn druk bezig en ik weet niet over u, maar mijn voeten moe. Ik heb altijd genoten van het tegengaan van de stress van vermoeide, gezwollen, pijnlijke voeten door het weken ze in Epsom zouten. 
De rustgevende, zelfgemaakt mengsel van Epsom zout, limoenschil en diverse natuurlijke ingrediënten zijn een welkomstgeschenk voor Moederdag  
Om de voet weken ,combineren 2 kopjes Epsom zouten met 1/2 kopje zuiveringszout en schil van een limoen in een grote kom en voeg 3-4 druppels etherische olie van limoen en 3-4 druppels pepermunt etherische olie. Roer met een houten lepel om grondig te mengen. (Optioneel, kon je gewoon een druppel groene kleurstof toe te voegen als je wilt) Giet het mengsel in een pot of zak , en gebruik het binnen een paar weken.
* Op een koele donkere plaats, zoals een koelkast bij gebruik van limoenschil. 

DIY Lime Mint Foot Soak bij TidyMom
  • Epsom Zout kalmeert pijn, elimineert geuren en verzacht uw ruwe huid. 
  • Baking soda is goed voor exfoliërende, waardoor uw huid zacht en glad en helpt geurtjes te elimineren.
  • Kalk wordt routinematig gebruikt voor zijn energieke, frisse en vrolijke aroma. Het is bekend in de folklore om zijn vermogen om te reinigen, zuiveren en vernieuwen van de geest. Er wordt ook gezegd dat het doeltreffend is om de aura te reinigen.
  • Pepermunt is verheffend en fris. De menthol leidt tot een afkoeling sensatie, en kan helpen om je af te koelen, verlicht spanningshoofdpijn en spierpijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten